Monday 12 December 2011

Vakum Pompası Temel Türleri

Otto von Guericke, vakum pompası 1650 yılında icat eden kişi oldu. O bir oda gaz çıkarmak için bir vakum yaptı. Vakum pompaları, farklı amaçlar için seçebileceğiniz çeşitli modelleri vardır. Bu doğru vakum pompası seçmek için çok önemlidir. Her pompa avantaj ve dezavantajları da vardır. Seçtiğiniz vakum pompası yararı elde edebilmek için gereken ne tür bilmek zorunda. Bilmeniz gereken temel vardır.

Ilk temel tipi pozitif deplasmanlı pompa momentum transferi pompası, ikinci ve son tuzak pompa. Pozitif deplasmanlı boşluğuna genişletmek için kullanılan bir modeli. Boşluğunun mühür için havada daha sonra dağılır akan gazlar kullanır. Bu yöntem, hacmini genişletmek için seçilebilir en kolay yöntem olarak kabul edilir. Bu tip çoğunlukla emme yöntemi ile vakum çünkü sıvı için kullanılır. Diyafram kası, pozitif deplasmanlı pompa örneğidir. Bu boşluğun hacmi büyütmek için genişletebilirsiniz.

En iyi sonuç için, ihtiyacınız için uygun olabilir üretici tarafından önerilen birim daha iyi kullanın. Fro seçtiğiniz makinenin yararı elde etmek mümkün olacak, çünkü en iyi uygulama uygun olanı bulmak için iyi bir şeydir. Herhangi bir uygulama için kullanışlı ürünler sunan birçok firma var, çünkü ideal bir ürün almak için mutlaka mümkün olacaktır.

Kamber gaz taşımak için tasarlanmıştır moleküler aktarım türü alabilirsiniz. Yüksek hızda bıçaklar gaz odasının dışına itmek için kullanır. Yüksek vakum elde etmek istiyorsanız, bu tip almalısınız. Ayrıca, diğer deplasmanlı pompalar ile bu fro birlikte kullanabilirsiniz.

Emer ya da katı halde gazları yakalamak istiyorsanız, aynı zamanda tuzak pompaları modeli alabilirsiniz. Bu büyük vakumlama için moleküler pompalar veya pozitif deplasmanlı pompalar ile bu model kullanımı çok mümkün.

KAYNAK :
grundfos pompa
grundfos hidrofor
wilo
wilo pompa
wilo hidrofor
sumak

No comments:

Post a Comment